Friday, April 22, 2011

join us for giveaway! YAYYY!!

since alice involve dengan online business, tak pernah lagi nak wat giveaway.

GIVEAWAY! 
YES! 
ITS GIVEAWAY TIME!!!

5 sebab alice nak kena jugak buat giveaway.

1. tanda syukur rezeki da makin banyak since started this business
**** before ni alice buat handmade dari beads, started from the beads, until now, da tuka name jadi colours of melody :)

2. sebab alice nak ramai-ramai follow, likes, and so on, fb fanpage Colours Of Melody
*** ahaaa! baru je belajar buat fanpage, al maklum, alice x alert sangat nak buat benda-benda nihh sume.
** like on fb fan page Colours Melody, add on fb Colours Melody.
**** ade 2 acc fb, jangan confius :)
3. appreciate! nak bagi penghargaan pada customer, pade sape yang slalu stalk blog ni, pada sape yang teringin nak join GA ni, pada sape yang suka join GA, and pada semua orang la!
** :)

4. nak orang tau Colours Of Melody ni still exist okay!
** yelahh, da banyak kali, stop, sambung, stop sambung bisnes ni

5. OF COURSE! nak bagi hadiah best-best!
*** tggu last entry ni habis, baru tau hadiah ape, hee

cara-cara nak join giveaway!

 a. follow C.O.M, thru fanpage fb, click LIKES! and kalau ade blog, follow us on blogspot :)
** like on fb fan page Colours Melody, add on fb Colours Melody, follow Colours of Melody :)

 b. bagi bloggers : buat satu entry, tajuk mesti ' 1st giveaway Colours Of Melody '
  ** semua orang kena sama, since alice mudah terpengaruh dengan tajuk yang manis-manis, so sng sangat bagi hadiah, HAIHHHHH :)

      bagi facebookers : buat wallpost, tajuk yang same, link kan page C.O.M.

 c. tag 3 orang kawan atau lebih, jemput diorang join giveaway ni :)
** lagi ramai lagi meriahhh!

three easy step to wins SUPERB prizes,
tiga pemenang di pilih berdasarkan
entry yang superb best!
creative, cantik, yang boleh buat alice cair :) HAHAHAHA,
** by the way i am big fans of zahiril :) ---

PRIZES??
craft giveaway, xkan nak bagi craft items? so lame lahh, bg different sikit!

1st prizes!


> Padini's Outfits 
*** picture akan alice letak after da tau sape pemenang, since alice tak tau saiz dan jantina the lucky one.

2nd prizes!


> Body shop's perfume :)
CHYMARA,
one of my favourite :)



3rd prizes!

> Garnier's Products, HAHAHAHA
alice bagi dari cleanser, toner, moisturizer 
** since crafter sibuk sangat menjahit, samapi susa nak jaga penampilan. hah, amek ni. :)


da buat sume ni, email pada alice
colours_of_melody@yahoo.com
atau bg link entry giveaway thru facebook fanpage C.O.M
 so tunggu pe lagi, jom drop entry GA nihh


closed date 
MAY 25th, 2011


regards, alice alyssa :)

21 comments:

  1. Hye alice..akak join GA

    id:jura-rahim
    url : http://jura-rahim.blogspot.com/2011/05/1st-giveaway-colours-of-melody.html

    bgtau yer kalau x lengkap

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. join gak...

    http://keyphochee.blogspot.com/2011/05/1st-giveaway-colours-of-melody.html

    ReplyDelete
  4. saya join...

    id : Fadzillah Kamarudin

    http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/05/1st-giveaway-colours-of-melody.html

    ReplyDelete
  5. Haii..Saya join yeahh..

    http://annurgiveaway.blogspot.com/2011/05/1st-giveaway-colours-of-melody.html

    Thanks..:)

    ReplyDelete
  6. Salam kenal alice ;)
    Saya dah join tau...

    id : mysweetlove aisya

    http://aisyaluvcontestga.blogspot.com/2011/05/1st-giveaway-colours-of-melody.html

    thank's ye sis

    ReplyDelete
  7. hello :) sy nak join GA yg awesome ni ! :D

    ID : Joel Leslie

    Link entry : http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/05/1st-giveaway-colours-of-melody.html

    thank you.. have a great day ! C:

    ReplyDelete
  8. thanks, tunggu 25hb ye. tak lama je lagi :)

    ReplyDelete
  9. Join ye

    http://myrule-dekattapijauh.blogspot.com/2011/05/1st-giveaway-colours-of-melody.html

    Id Mahzaitul Maab

    ReplyDelete
  10. saya join ya :)

    id: aNiM
    fb id: Anim Seran

    http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/05/1st-giveaway-colours-of-melody.html

    tq~

    ReplyDelete
  11. http://lovegiftsforher.blogspot.com/2011/05/1st-giveaway-colours-of-melody.html

    id follow : anas.bella
    fb : la bella

    ReplyDelete
  12. Sudah follow blog n like fanpage.

    http://kacnup.blogspot.com/2011/05/1st-giveaway-colours-of-melody.html

    id follower: Aku Fahmie
    id fb: Hazboy Fuzy P

    ReplyDelete
  13. thanks semua. 9 days more to go! :)

    ReplyDelete
  14. as salam, saya follow & joint the contest.
    id:BSB
    http://threeq-threeq.blogspot.com/2011/05/contest-1st-giveaway-colours-of-melody.html

    ReplyDelete
  15. hi,

    saya join ya :)

    id: aNiM
    fb id: Anim Seran

    http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/05/1st-giveaway-colours-of-melody.html

    tq~

    ReplyDelete
  16. assalam...
    saya join GA

    id follower:umiliza989
    link:
    http://norliza989.blogspot.com/2011/05/1st-giveaway-colours-of-melody.html

    ReplyDelete
  17. Salam..K.atie join!
    http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/05/join-us-for-giveaway-yayyy.html

    ID:azatiesayang
    ID FB:kak yang

    ReplyDelete
  18. joined :)

    http://tehahaha.blogspot.com/2011/05/1st-giveaway-colours-of-melody.html

    fb : fateha syuhaida

    ReplyDelete
  19. KakNeng join yer : Boleh klik kat sini....

    http://nanny-stuff.blogspot.com/2011/05/1st-giveaway-colours-of-melody.html

    ReplyDelete
  20. Ibu Alisha dah join..

    http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/05/1st-giveaway-colours-of-melody.html

    TQVM

    ReplyDelete
  21. dah join

    http://deqlis-contest.blogspot.com/2011/05/1st-giveaway-colours-of-melody.html

    id FB: Ellismelia Mohamad

    if ada apa2 kurang bg tau ya!
    TQ.

    ReplyDelete